PÜNKÖSDI ÜNNEPI NYITVATARTÁSUNK: MÁJUS 18-TÓL (SZOMBAT) MÁJUS 20-IG (HÉTFŐ) ZÁRVA TARTUNK!

TŐLÜNK VÁSÁROLNI KIZÁRÓLAG CSAK HAGYOMÁNYOS MÓDON, AZ ÜZLETÜNKBEN LEHET, KÉSZPÉNZZEL VAGY BANKKÁRTYÁVAL (pl. Visa, Mastercard). ÁTUTALÁSSAL NEM LEHET!!! Kérjük, nézze meg a honlapunkon található ízelítőt a kínálatunkból, s ha megtetszik valamelyik ékszer, numizmatikai tárgy stb. jöjjön be hozzánk és tekintse meg testközelből a honlapunkon látottakon kívül a teljes kínálatunkat. Jöjjön be akkor is, ha fotó alapján ugyan nem választott ki semmit, de kíváncsi az üzletünkben található teljes repertoárra. Annál is inkább, mert megítélésünk szerint az ékszerek vagy a numizmatikai tárgyak kiválasztása akkor az „igazi”, ha nem pusztán csak fotók, hanem „élőkép” alapján történik.

KARIKAGYŰRŰKET CSAKIS KATALÓGUSBÓL, AZ ÜZLETÜNKBEN, SZEMÉLYESEN LEHET (CÉLSZERŰ), RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON KIVÁLASZTANI!!! Gyűrűméret-vételt követően a kiválasztott ékszert általában 1-2 napon belül az üzletünkben lehet megvásárolni és átvenni!

POSTÁZÁST SEM BELFÖLDRE, SEM KÜLFÖLDRE NEM VÁLLALUNK, az viszont lehetséges, hogy személyes megjelenés hiányában a weboldalunkról kiválasztott és megvásárolni kívánt, felénk az info@radayekszer.hu emailcímen, tehát írásban jelzett ékszert, numizmatikai vagy egyéb tárgyat Ön helyett megbízottja fizesse ki és vegye át! Ebben az esetben 3 (három) munkanapig félretesszük az Ön (vagy megbízottja) részére a kiválasztott tárgyat, ezzel segítve az átvételt. Ezt a lehetőséget elsősorban vidéki vásárlóink számára kívánjuk fenntartani.

Várjuk továbbá személyesen abban az esetben is, ha ékszerjavítás, -tisztítás vagy -beszerzés okán szeretne tőlünk konkrét árajánlatot kérni. ÉKSZEREK BESZERZÉSÉRE, KÉSZÍTÉSÉRE VONATKOZÓ ÁRAJÁNLATOT KIZÁRÓLAG CSAK SZEMÉLYES MEGKERESÉST, MEGBESZÉLÉST KÖVETŐEN ADUNK!

Név és cím: “Aranyláz” Ötvös-Ékszer-Érme üzlet, 1092 Budapest, Ráday u. 63. Fszt. IV. Bejárat az utcai frontról

Telefonszám (üzlet): +36-1-794-57-67

EZEN A TELEFONSZÁMON KIZÁRÓLAG CSAK A NYITVATARTÁSI IDŐBEN VAGYUNK ELÉRHETŐEK!

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 10-18, Szombat: 10-13 óra