ÜNNEPI NYITVATARTÁSUNK:

MÁJUS 26. PÉNTEKIG A SZOKÁSOS REND SZERINT.

MÁJUS 27. SZOMBATTÓL MÁJUS 29. HÉTFŐIG ZÁRVA TARTUNK!

EZT KÖVETŐEN NYITÁS: MÁJUS 30. KEDD 10 ÓRAKOR.

KEDVES VÁSÁRLÓINK!

TŐLÜNK VÁSÁROLNI KIZÁRÓLAG CSAK HAGYOMÁNYOS MÓDON, AZ ÜZLETÜNKBEN LEHET, készpénzzel vagy bankkártyával (pl. Visa, Mastercard). Kérjük, nézze meg a honlapunkon található ízelítőt a kínálatunkból, s ha megtetszik valamelyik ékszer, numizmatikai tárgy stb. jöjjön be hozzánk és tekintse meg testközelből a honlapunkon látottakon kívül a teljes kínálatunkat. Jöjjön be akkor is, ha fotó alapján ugyan nem választott ki semmit, de kíváncsi az üzletünkben található teljes repertoárra. Annál is inkább, mert megítélésünk szerint az ékszerek vagy a numizmatikai tárgyak kiválasztása akkor az “igazi”, ha nem pusztán csak fotók, hanem “élőkép” alapján történik.

KARIKAGYŰRŰKET CSAKIS KATALÓGUSBÓL, AZ ÜZLETÜNKBEN, SZEMÉLYESEN LEHET (CÉLSZERŰ), RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON KIVÁLASZTANI!!! Gyűrűméret-vételt követően a kiválasztott ékszert általában 1-2 napon belül az üzletünkben lehet megvásárolni és átvenni!

POSTÁZÁST SEM BELFÖLDRE, SEM KÜLFÖLDRE NEM VÁLLALUNK, az viszont lehetséges, hogy személyes megjelenés hiányában a weboldalunkról kiválasztott és megvásárolni kívánt, felénk az info@radayekszer.hu emailcímen, tehát írásban jelzett ékszert, numizmatikai vagy egyéb tárgyat Ön helyett megbízottja fizesse ki és vegye át! Ebben az esetben 3 (három) munkanapig félretesszük az Ön (vagy megbízottja) részére a kiválasztott tárgyat, ezzel segítve az átvételt. Ezt a lehetőséget elsősorban vidéki vásárlóink számára kívánjuk fenntartani.

Várjuk továbbá személyesen abban az esetben is, ha ékszerjavítás, -tisztítás vagy -beszerzés okán szeretne tőlünk konkrét árajánlatot kérni.